Afzuigers

Informatie over bouwstofafzuigers

Bij werkzaamheden als boren, slijpen, slopen en zagen kan stof komt stof vrij. Deze stof kan schadelijk zijn voor de gezondheid. Om gezondheidsproblemen te voorkomen, raden wij aan om vrijgekomen stof af te vangen in een daarvoor bedoelde stofzak. Voor ons uitgebreide aanbod van axiale ventilatoren kijkt u gerust onder het verder in onze winkel onder ‘Bouwstofafzuigers‘.

Informatie over houtmotafzuigers

Tijdens het bewerken van hout ontstaan houtstof en houtmot. Deze brengen risico’s mee voor de gezondheid. Om gezondheidsproblemen te voorkomen, raden wij u aan om de houtbewerkingsmachines aan te sluiten op een stofafzuiging. Om optimale afzuiging te hebben, moet de afzuiging zo dicht mogelijk bij de vrijkomende houtstof en houtmot plaatsvinden. Voor ons uitgebreide aanbod van axiale ventilatoren kijkt u gerust onder het verder in onze winkel onder ‘Houtmotafzuigers‘.

Informatie over koolstoffilterafzuiger

In verschillende bedrijfssectoren kunnen nare geuren ontstaan. Denk hierbij aan horeca, landbouw of afvalverwerking. Door middel van actieve kool kunnen deze nare geuren worden afgevangen. Actieve koolfilters kunnen echter ook lucht van giftige chemicaliĆ«n zuiveren. Voor ons uitgebreide aanbod van axiale ventilatoren kijkt u gerust onder het verder in onze winkel onder ‘Koolfilterafzuigers‘.