Heaters

Informatie over dieselheaters

Diesel heaters kunnen een ruimte direct of indirect verwarmen. Bij directe verwarming worden de gassen na verbranding de verwarmde ruimte van de heater ingeblazen. Bij indirecte verwarming worden deze gassen gescheiden gehouden van de verwarmde lucht en via een apart rookkanaal uit de heater afgevoerd. Zodoende is de verwarmde lucht uit een¬†indirect gestookte dieselheater¬†100% vrij van koolmonoxide en kooldioxide. Wij verhuren alleen indirect gestookte diesel heaters, omdat deze veilig zijn voor mens en dier. Diesel heaters hebben een zeer hoge capaciteit en zijn daarom zeer geschikt voor zeer grote gesloten ruimtes. U kunt dit type heater prima inzetten als bouwdroger. Voor ons uitgebreide aanbod van axiale ventilatoren kijkt u gerust onder het verder in onze winkel onder ‘Dieselheaters‘.

Informatie over elektrische heaters

Elektrische heaters zijn vrijwel overal eenvoudig te plaatsen en te bedienen. Deze heaters zijn laag van gewicht en hebben vanwege de elektrische verwarming geen uitstoot van gassen en daarom uitmate geschikt voor gebruik in gesloten ruimtes. Vanwege het hoge elektrisch vermogen moet er rekening worden gehouden met de aanbevolen zekering. Voor ons uitgebreide aanbod van axiale ventilatoren kijkt u gerust onder het verder in onze winkel onder ‘Elektrische heaters‘.

Informatie over gasheaters

Ook dit type heaters zijn eenvoudig te plaatsen en te bedienen. Gasheaters zijn geschikt vanwege het hoge vermogen geschikt voor grotere ruimtes. Het hoge vermogen van deze heaters wordt gehaald uit gasverbranding, waardoor het elektrisch verbruik laag blijft. Er moet echter wel rekening worden gehouden met een goede ventilatie van de verwarmde ruimte en daardoor ongeschikt voor gesloten ruimtes. Voor ons uitgebreide aanbod van axiale ventilatoren kijkt u gerust onder het verder in onze winkel onder ‘Gasheaters‘.